Ik was een paar dagen naar Barcelona. Een langverwachte droom kwam uit: ik ging eindelijk mijn favoriete zangeres en guru ALICIA KEYS live meemaken! Wauw zeg wat een geweldige bijzondere krachtige vrouw heb ik zien optreden! Inspirerend en mijn batterijtje zit weer vol positieve frisse energie 😃 opgeladen en ready to rock!

De paar dagen Barcelona waren voor mij onverwachts heel welkom. Even loskomen van mijn routines, nieuwe ervaringen opdoen, mensen van all over the world ontmoeten ✨ en het heeft mij super goed gedaan! 

Het herinnerde mij aan die keer dat ik, midden in mijn chemotijd, besloot naar Parijs te gaan. In overleg met mijn dokters (heel belangrijk!) kon ik een paar dagen in mijn herstelweek er tussenuit. In mijn geval koos ik voor Parijs. Maar het had net zo goed Texel of Zeeland kunnen zijn. Als het maar even uit mijn kanker-omgeving was. 

En dat deed mij toen ook zo goed!!! Vrijheid ervaren, loskomen uit de chemo-sleur. Even opladen. Ik voelde me autonoom, wat heel belangrijk is voor mij. Ik maakte de keuze, ik kon zelfstandig daar naartoe, even was ik geen patiënt. 

Dat laatste, is belangrijk voor ons kankerpatienten. Want die status is geen keuze. Maar we hebben allemaal de keuze in hoe we omgaan met deze onvrijwillige status. En uitstapjes groot of klein, uit eigen vrije wil, zijn een goeie manier om uit die patiëntenrol te stappen. 

In mijn coachingstrajecten gaat het daar veel over: de rol die je ongevraagd kreeg en hoe ga je daar nu, na je behandelingen, mee om? Want stiekem wennen we ook aan deze rol. Hoe maak je je weer los hiervan? Ik kan je goede tools aanreiken om je patientenstatus los te koppelen en weer volledig in je eigen ik-rol te stappen. 

Ben je nieuwsgierig hoe dat werkt? Een afspraak is zo gemaakt, ik help je met liefde weer in je eigen kracht te komen staan ✨ 

Opladen

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *