“Fall in love with taking care of yourself”

Mijn naam is Rosanne,
Founder van Nova Me Coaching.
Een coachpraktijk voor mensen die herstellen van kanker en het leven weer oppakken. Deze praktijk heb ik in 2020 geopend, 5 jaar na mijn eigen kanker-avontuur. Je bent in herstel van kanker vanaf de diagnose en dat blijf je in mijn ogen de rest van je leven.

Lees hier mijn verhaal:

Op jonge leeftijd leerde ik al veel over zelfwaardering, cognitieve gedragstherapie, hoog gevoeligheid, spiritualiteit en zelfliefde. Ik was zoekende in dit leven; waar is mijn plek, wat kom ik hier doen, wat is de betekenis van dit leven?

Door de jaren heen worstelde ik met leren, concentreren, sociale situaties en indirect mijn gevoel van eigenwaarde en zelfzekerheid. Ik ontdekte dat ik ADD heb en HSP kwam ook ter sprake. Ik zocht hulp bij dit proces en stukje bij beetje vond en vind ik steeds meer mijn plek en weet ik inmiddels wat ik hier kom doen! Dit maakte dat ik een levensmissie in mijzelf voelde opborrelen: ik wil anderen helpen in hun zoektocht in dit leven! Zo ontwikkelde ik mij als professioneel coach.

In 2015 kreeg ik de diagnose borstkanker, ik was toen 29 jaar. Ik ging het gevecht aan en baande mij een weg in de wondere wereld van kanker, ziekenhuizen en medicatie. Ik miste mentale begeleiding en (na)zorg en mijn levensmissie werd concreter: ik wil mensen helpen die herstellen van kanker, in díe zoektocht in het leven. Uiteindelijk is Nova Me Coaching op 5 november 2020 wereldkundig gemaakt, precies 5 jaar na mijn diagnose. 

Mijn visie op herstel en dus ook op coaching, komt overeen met hoe ik zelf in het leven sta: vol liefde voor mijzelf en de mensen om mij heen. Uiteindelijk kan jij jezelf het beste geven wat jij nodig hebt: liefde, zorg en aandacht. In de waan van alledag en met een hoofd vol angsten en onzekerheden is dat soms ver te zoeken. Als coach breng ik je terug naar die liefde voor jezelf, naar waardering voor wat er is en acceptatie van jouw ‘nieuwe ik’. (Nova Me betekent ‘nieuwe ik’.)

Wil je weten hoe ik dat doe? Lees hier meer over trajecten.

Volg mij ook op Instagram en Facebook!