“De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt”

Natuurlijk hoop ik dat jij tevreden bent na afloop van onze coach sessies. Voel je je geholpen en kun je verder in je herstel? Ik vroeg het mijn coachees:

Julie, 38 jaar
” De sessies met jou heb ik als heel erg positief ervaren. Het is fijn om te praten met een ervaringsdeskundige van je eigen leeftijd. Niet zo wollig enzo. Toentertijd stond mijn hoofd op ontploffen. Dus het was fijn dat ik snel terecht kon bij jou! Op dit moment begeef ik me in rustiger vaarwater. Maar wie weet heb ik je advies weer nodig later. ”

Johanneke
” Het contact dat ik met NovaMe heb gehad heb ik als snel en persoonlijk ervaren. Ze luistert naar je verhaal en is betrokken. Alleen al na een eerste kennismakingsgesprek heb ik meer inzicht gekregen in wat voor mij persoonlijk de hulpvragen zijn, zelf had ik dit nog niet zo concreet onder woorden kunnen brengen. “

Linda, 35 jaar
“ Rosanne heeft een prettige persoonlijkheid, is altijd respectvol. Zij heeft een heldere communicatie, begripvol en waar nodig confronterend, maar altijd ondersteunend. Ik heb heel veel gehad aan de sessies met haar. Echt een aanrader! ”

Anoniem
“ Het was even een drempeltje om over te gaan, maar uiteindelijk heeft het mij veel rust en zelfvertrouwen opgeleverd. Ik kan nu beter mijn grens zien en aangeven, dat helpt enorm. ” 

M, 40 jaar
“ De positieve energie van Rosanne werkt aanstekelijk. ”

Anoniem
” Heel prettig zoals altijd. Rosanne remt mij op een wijze manier af om stap voor stap weer aan de slag te kunnen en niet weer voortijdig over de kop te gaan. Zij lijkt te kunnen herkennen hoe ik in elkaar zit en hoe ik ervoor sta na mijn kankerproces. Ik hoef haar daardoor niet zoveel uit te leggen.”

” Ik word er rustig van. Zij houdt rekening met mijn kwetsbare kant: te veel te snel willen. Zij denkt met mij mee en geeft ideeën.”