Wil je een afspraak maken? Of even bellen voor meer informatie? Dat kan, samen komen we er vast uit. Je kunt mij bereiken op:

06-20885279 // contact@novame-coaching.nl


Kanker blijft een ongemakkelijk en moeilijk onderwerp om te bespreken. Zeker als je jong bent en ermee te maken krijgt, of je nu zelf de pech hebt of iemand in je omgeving. Toch overkomt het heel veel mensen, waaronder mijzelf. Ik ben dankbaar en blij dat bij mij de behandelingen goed aansloegen. Ik heb het hele traject op mijn eigen wijze aangepakt en doorleeft.

Na de beter-verklaring van de artsen ging ik heel hard mijn best doen om het verloren jaar in te halen. Dat resulteerde 3 jaar later in een burn-out. Ook hier heb ik mijn eigen manier gevonden om er mee om te gaan. De oorzaak ligt niet eens bij de kanker, eerder bij veel oudere patronen aangeleerd in mijn jeugd. Hier probeer ik nog steeds mee te dealen, ik heb al hard gewerkt om te komen waar ik nu ben.

Mijn insteek is positiviteit en vertrouwen – dit klinkt makkelijker dan het is. Door mijn verhaal te delen, hoop ik anderen die iets soortgelijks meemaken als ik, te kunnen steunen en inspireren. Naast schrijven over mijn eigen ervaringen, kan ik jou ook helpen bij jouw ervaringen met kanker en advies geven in jouw herstel. Ik kan je begeleiden bij jouw proces, bij het ziek zijn en het herstellen, bij persoonlijke dilemma’s en op het gebied van voeding en beweging.


Keep The Faith!

Nova Me Coaching
Instagram: @novame.coaching
Facebook: Nova Me
KVK: 80018734