Herstellen kost tijd, en daarom werk ik in trajectvorm. Ik heb de trajecten zo ontworpen dat ze aansluiten bij jouw behoefte. Zit jouw smaak er niet tussen? Voel je vrij om te vragen naar de mogelijkheden: ik ben er voor jou!


Nova Me – You got this // 1:1 coaching
Duur: 3 maanden
Coaching kan online of kom naar mijn fijne praktijkruimte (aan huis)
Inclusief:
– 1 intakegesprek 90 minuten
– 6 coachsessies 60 minuten
– 1 aftercare sessie 60 minuten (in te plannen binnen 6 maanden na einde traject)
– Je ontvangt het werkboek ‘Kickstart jouw herstel’
– Een leuk aanmoedigingscadeau bij de start van het traject
– Je maakt onbeperkt gebruik van mijn expertise, ik ben jouw personal cheerleader!
Pakketprijs: € 750,- excl btw

Dit traject is ideaal voor jou als je vastloopt, maar ook gewoon dóór wilt. Je hebt geen tijd voor langdurige trajecten want je hebt al genoeg tijd ‘verspilt’ aan je behandelingen. Je wilt je leven heel graag oppakken maar weet niet waar te beginnen, zo veel te doen en zo weinig tijd! Tegelijkertijd voel je je onzeker en worstel je met je nieuwe ‘ik’, wat kan ik wel aan en wat niet?

Nova Me – Take your time // 1:1 coaching
Duur: 6 maanden
Coaching kan online of kom naar mijn fijne praktijkruimte (aan huis)
Inclusief:
– 1 intakegesprek 90 min
– 12 coachsessies 60 minuten
– 1 aftercare sessie (in te plannen binnen 6 maanden na einde traject)
– Je ontvangt het werkboek ‘Kickstart jouw herstel’
– Een leuk aanmoedigingscadeau bij de start van het traject 🙂
– Je maakt onbeperkt gebruik van mijn expertise, ik ben jouw personal cheerleader!
Pakketprijs: € 1350,- excl btw

Jouw behandelingen vielen zwaarder dan gedacht. Jouw hoofd zegt: let’s go! Maar je lijf zegt: slow down. Het is super belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan. Jij hebt tijd nodig om aan te sterken en ondertussen kan je wél aan de slag met jezelf. Wie ben je nu als overlevende van kanker? Wat wil je écht en hoe ga je daar komen? En hoe doe je dat, zonder dat je jouw nieuwe behoeften uit het oog verliest?
Samen maken we inzichtelijk wie je nu bent, wat belangrijk is voor jou en onderzoeken we jouw grenzen (fysiek en mentaal), die anders zijn dan dat je gewend was. Ook kijken we of jij jouw grenzen nog wat kan oprekken. Wat heb je nodig van jezelf, van je partner/ familie/ collega’s? Wat heb je nodig op het gebied van voeding en beweging? Want ook in jouw herstel heb je hulpbronnen tot je beschikking en deze mag je aanspreken.
Na 6 maanden heb jij een duidelijk beeld van jezelf en weet je wat je aankan en waar je naartoe wilt. Je voelt je weer de regisseur van je eigen leven.

1:1 Coaching los
Duur: 60 minuten
Coaching kan online of kom naar mijn fijne praktijkruimte (aan huis)
Prijs: € 100,- excl BTW

Je weet wat je wilt maar het lukt je nog niet de juiste stappen te zetten. Dat komt wellicht doordat je hoofd sneller wilt dan je lijf, of doordat je je geremd voelt door je omgeving (werkgever, partner, verzorgers). Je hebt veel ideeën en blaakt van de zin om het allemaal uit te gaan voeren maar waar te beginnen? Onzekerheid over wat wel en niet kan, verlamt je en maakt dat er niets uit je handen komt.
Op basis van jouw hulpvraag komen we samen tot handvatten die jou verder gaan helpen. Vaak maken we dan een plannetje, waar je concreet mee verder kan. Opgeruimd en met een zeker gevoel kun jij verder.
Deze vorm is voor jou passend als jij een zetje in de juiste richting nodig hebt.

* zakelijk tarief: voor werkgevers hanteer ik een zakelijk tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Meld je aan via de mail of whatsapp.