“Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.”

Ik ben een scherpe, krachtige coach met een sterk analytisch talent én met een zachte liefdevolle aanpak – zo combineer ik hoofd en hart in mijn werk als coach.

Coaching voor mensen in herstel na kanker.

Heb je kanker (gehad) en mag en kan je je leven weer oppakken? Ik kan je helpen in jouw herstel. Ik ben er voor jou, om je op weg te helpen als de behandelingen achter de rug zijn. Als de overleef-stand niet meer nodig. Als je weer ‘gewoon’ verder wilt gaan waar je gebleven was. Als je weer mee mag doen met de rest van de wereld. Want ik weet als geen ander, dat dat nog niet zo makkelijk is!

Ik kan je onder andere helpen accepteren dat je niet meer de oude kan worden en ik kan je leren om te gaan met de nieuwe ‘ik’. Ik hoop je te inspireren en te helpen in jouw struggle met het leven, na het gevecht van je leven.

Wie ben ik als coach?

Ik kan jou helpen om jezelf verder te helpen. Dat is wat coaching zou moeten doen voor jou, en wat ik het allerliefste doe.

Dankzij mijn persoonlijke ervaring met (ernstig) ziek zijn, heb ik een groot empatisch vermogen. Gelukkig kan ik in mijn gesprekken voldoende afstand bewaren om goed te kunnen luisteren en jou zo helpen in jouw herstel. Vanuit liefde en vertrouwen kijk ik de wereld in, en zo ben ik er ook als coach voor jou. Ik gebruik graag humor voor de ontspanning en om je te prikkelen in je veerkracht en creativiteit. Ik maak gebruik van uiteenlopende coaching interventies, mindfulness en NLP methodes. Daarnaast put ik uit mijn eigen ervaringen. Ik pas mij aan op wat jij nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Kun je mijn hulp goed gebruiken? Aarzel niet, ik maak graag kennis met je. Een intakegesprek is belangrijk om te checken of er een klik is en of jij je veilig genoeg voelt om jezelf te kunnen zijn en om mij in jouw herstelproces toe te laten. Ook bespreken we dan jouw hulpvraag: wat heb je nodig?

Voor wie?

Voor iedereen die mag en kan gaan herstellen van de diagnose en/of de behandelingen die horen bij kanker. Het is vaak nog te vroeg als jij nog in je overleef-stand zit. Na het gevecht, als jij je leven weer kunt gaan oppakken, ga je fysiek en mentaal herstellen. Dat kan overweldigend aanvoelen, vaak voel je je aan je lot overgelaten. Dat is het moment dat ik je kan helpen.

Waar?

Ik heb in Alkmaar en Amsterdam een spreekuurlocatie tot mijn beschikking. In de rest van Noord Holland is het eventueel mogelijk om een plek te vinden in de buurt of ik kom bij jou aan de keukentafel.
Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Het scheelt je een bak aan energie en reistijd en het kan eenvoudig gepland worden.

Wat kost het?

Intakegesprek € 60,-
Losse Coachsessie € 80,- (excl BTW)

Trajecten:
Nova Me – You got this € 599,- (excl BTW) 3 maanden
Nova Me – Take your time € 1100,- (excl BTW) 6 maanden
(Zie voor uitleg van de trajecten op de pagina ‘Trajecten’.)

Betalen in termijnen is mogelijk.
Wist je dat werkgevers graag meebetalen aan een coachtraject? Het draagt namelijk bij aan jouw herstel en dus aan jouw belastbaarheid en re-integratiemogelijkheden. Ga erover in gesprek met je werkgever, nee heb je en ja kun je krijgen!


Nova Me Coaching
KVK: 80018734
BTW: NL003380827B75
Samenwerking met o.a: