Herstelcoaching en Voedingsadvies voor jonge mensen met kanker

Ik bied begeleiding op het gebied van ziek zijn en herstellen, voeding en beweging aan jonge mensen die te maken hebben (gekregen) met kanker. 

Ik kan je helpen accepteren dat je niet meer de oude kan worden en ik kan je leren om te gaan met de nieuwe ‘ik’. Ik hoop je te inspireren en te helpen in jouw struggle met het leven in allerlei opzichten. Ik deel mijn visie op de thema’s (ziek zijn, herstellen, eten en bewegen) en over de aangrenzende onderwerpen als spiritualiteit, duurzaamheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling. 

Wie ben ik als coach?

Dankzij mijn persoonlijke ervaring met (ernstig) ziek zijn, heb ik een groot empatisch vermogen. Gelukkig kan ik in mijn gesprekken voldoende afstand bewaren om goed te kunnen luisteren en jou helpende vragen te stellen. Ik gebruik graag metaforen en humor voor de ontspanning en om je te prikkelen in je veerkracht en creativiteit. Mijn visuele instelling maakt dat ik ook graag zaken voor je uitteken. Ik maak gebruik van mindfulness en NLP methodes, als dat nodig is. Ik pas mij vooral aan op wat jij nodig hebt. Zo kan ik jou het beste verder helpen in je proces.

Ik ben aangesloten bij NOBCO – de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

Wat kun je verwachten?

Als je behoefte hebt aan ondersteuning in jouw herstel, maak ik graag kennis met je. Een eerste ontmoeting is belangrijk om te checken of er een klik is en of jij je veilig genoeg voelt om jezelf te kunnen zijn en mij in jouw herstelproces toe te laten. Ook bespreken we dan jouw hulpvraag: wat heb je nodig? (De eerste ontmoeting is gratis.)

We kunnen starten met losse sessie’s of een aantal afspraken vooruitplannen, afhankelijk van jouw hulpvraag en visie op je herstel.
Als het je lukt, kunnen we wandelsessie’s doen. Wandelen is goed voor je gezondheid (en dus je herstel) en het praat vaak iets makkelijker. Het is ook mogelijk om op een spreeklocatie af te spreken. Als beide opties niet passen bij jouw situatie is het ook nog mogelijk om via Zoom (videobellen) elkaar te spreken.

Voor wie?

… voor jonge mensen met kanker.
Omdat ik, als ‘jong mens’, echt iets heb gemist in het aanbod van begeleiding bij kanker voor mensen van mijn leeftijd, richt ik mij als coach op ‘ jonge mensen’. Maar ik krijg al vaak de vraag: “hoe zit dat en kunnen ‘oude’ mensen dan niet bij jou terecht?”
Een hele begrijpelijke gedachte. Laat ik dan ook duidelijk maken, dat ik helemaal niemand buiten wil sluiten. Iedereen is welkom! Alleen, zal ik waarschijnlijk hele jonge kinderen verwijzen naar de experts op het gebied van de belevingswereld van kids. En ik zal altijd vanuit mijn eigen ervaringen putten en dus kan het zijn dat jij (ook als ‘ jong’ mens) geen aansluiting vindt bij mijn aanpak. Maar als je, in welke leeftijd dan ook, behoefte hebt aan een jonge, frisse aanpak in het herstel van jouw heftige levensgebeurtenis: ik ben je vrouw!

Wat kost het?

De eerste ontmoeting (gratis)
Wandelsessie € 60,- (60 min)
Coaching op locatie € 75,- (60 min)
Videocoaching € 40,- (30 min)


Nova Me Coaching
KVK: 80018734
BTW: NL003380827B75
aangesloten bij: