“Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.”

Ik coach op een positieve, nuchtere en holistische wijze. Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en mijn achtergrond als gecertificeerd coach, kan ik mensen op kundige wijze begeleiden naar grip, acceptatie, rust en vertrouwen bij kanker. Dit alles leidt tot een gelukkig leven.

Coaching voor mensen in herstel van kanker.

Heb je kanker (gehad) en mag en kan je je leven weer oppakken? Ik kan je helpen in jouw herstel. Ik ben er voor jou, om je op weg te helpen tijdens de behandelingen en als de behandelingen achter de rug zijn. Als de overleef-stand niet meer nodig is. Als je weer ‘gewoon’ verder wilt gaan waar je gebleven was. Als je weer mee mag doen met de rest van de wereld. Want ik weet als geen ander, dat dat nog niet zo makkelijk is!

Ik kan je onder andere helpen accepteren dat je niet meer de oude zal worden maar een nieuwe versie van jezelf. En ik kan je leren omgaan met deze nieuwe ‘ik’. Ik hoop je te inspireren en te helpen in jouw struggle met het leven, bij en na de grootste uitdaging van je leven.

Wie ben ik als coach?
Ik kan jou helpen om jezelf verder te helpen. Dat is wat coaching zou moeten doen voor jou, en wat ik het allerliefste doe.

Dankzij mijn persoonlijke ervaring met (ernstig) ziek zijn, heb ik een groot empatisch vermogen. Gelukkig kan ik in mijn gesprekken voldoende afstand bewaren om goed te kunnen luisteren en jou zo helpen in jouw herstel. Vanuit liefde en vertrouwen kijk ik de wereld in, en zo ben ik er ook als coach voor jou. Ik gebruik graag humor voor de ontspanning en om je te prikkelen in je veerkracht en creativiteit. Ik maak gebruik van uiteenlopende coaching interventies, mindfulness en NLP methodes. Daarnaast put ik uit mijn eigen ervaringen. Ik pas mij aan op wat jij nodig hebt.

Kun je mijn hulp goed gebruiken? Aarzel niet, ik maak graag vrijblijvend kennis met je in een gratis kennismakingsgesprek, om te checken of er een klik is en of jij je veilig genoeg voelt om jezelf te kunnen zijn en om mij in jouw herstelproces toe te laten. 
Daarna zal een intakegesprek volgen, daarin bespreken we jouw hulpvraag: wat heb jij nodig?

Voor wie?
Voor iedereen die mag en kan gaan herstellen van de diagnose en/of de behandelingen die horen bij kanker. Als jij je leven weer kunt gaan oppakken, ga je fysiek en mentaal herstellen. Dat kan overweldigend aanvoelen, vaak voel je je aan je lot overgelaten. Dat is het moment dat een traject met mij aangaan goed kan helpen.

Waar?
In Alkmaar ben je van harte welkom, ik heb namelijk een eigen praktijk (aan huis). Woon je niet in de buurt, dan is online coaching ook altijd mogelijk. Dit scheelt je sowieso een bak aan energie en reistijd ;-).

Wat kost het?

Losse Coachsessie € 100,- (excl BTW) 60 min

Trajecten:
Nova Me – You got this € 750,- (excl BTW) 3 maanden
Nova Me – Take your time € 1350,- (excl BTW) 6 maanden
(Zie voor uitleg van de trajecten op de pagina ‘Trajecten’.)

Wist je dat werkgevers graag meebetalen aan een coachtraject? Het draagt namelijk bij aan jouw herstel en dus aan jouw belastbaarheid en re-integratiemogelijkheden. Ga erover in gesprek met je werkgever, nee heb je en ja kun je krijgen!
* zakelijk tarief: voor werkgevers hanteer ik een zakelijk tarief. Informeer naar de mogelijkheden.


Nova Me Coaching
Van Ostadelaan 76, Alkmaar
KVK: 80018734
BTW: NL003380827B75
Samenwerking met o.a: