Gratis coaching

Nova Me Coaching bestaat 1 jaar en daarom bied ik mijn dienst eenmalig gratis aan. Meld je voor 31 december 2021 aan via de mail en krijg maximaal 3 coachsessies gratis en voor niks.

Ideaal voor jou, als je vastloopt in je dagelijkse bezigheden na je behandelingen, als je moeite hebt met alle ballen die in de lucht moeten blijven (moet dat echt?!) of als je het gevoel hebt niet terecht te kunnen bij iemand uit je nabije omgeving.

Ken je iemand die misschien wel een luisterend oor of juist een schop-onder-zijn-hol type nodig heeft, om verder te komen na kanker?

Coaching is zo waardevol, omdat het altijd iets moois oplevert. Een nieuw inzicht op je leven of hoe je de dingen aanpakt. Je kunt hulp krijgen bij het behalen van je doelen. Of je treft eindelijk eens iemand die eerlijk tegen je is en je een spiegel voorhoudt. Dit kan je verder brengen en je uit een vicieuze cirkel kan halen. Waar je ook staat, een coach helpt jou, jezelf verder te helpen. En zo doe ik dat ook als coach.

Dus: aarzel niet en vraag om een kennismaking. Soms is dat alleen al genoeg. Maar weet dat je kans maakt op de traktatie van 1 gratis coachtraject.

(Ik hanteer een maximum van 3 coach sessies voor deze actie. De traktatie is voor 1 persoon bedoelt. Opgeven uiterlijk 31 december 2021.)

Wie jarig is trakteert!

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *